top_barre2.jpg (2291 octets)
 
News
Edito

 

softwareHardware CADschermenprinterscomputersplottersDigitizers AcecadscannersscannersCopy A3 MFPCopy A0A1 MFP.pngplansnijmachinesplanvouwmachinesSupplies voor Plotters en Printersgratis presentatieopleidingdocumentatie op aanvraagBestelbonAlgemene voorwaarden2de hand

 

 

  


 

CANON
Image PROGRAF IPF610

24" (A1) prints zonder witrand op rol & losbladig printmateriaal

Flexible verwerking van printmaterialen met 4 papierbanen

5 kleuren reactieve inktsysteem (6 inkcartridge) met 4 pl druppelgrootte

Snelheid: Tot 45 m▓ /uur max

2400 x 1200 dpi

Netwerkkaart inbegrepen

Compacte en stil.
 

Image PROGRAF 610 (iPF 610) - De imagePROGRAF 610 (iPF610) is speciaal ontworpen voor de specifieke eisen van CAD- en GIS-toepassingen en is een waardevolle aanwinst voor uw bedrijf. Met eigenschappen als levensechte kleuren en nauwkeurige weergave van lijnen en tekst is dit product een betrouwbare oplossing voor afdrukken op A1+-formaat waarbij hoge eisen worden gesteld ten aanzien van kwaliteit en productiviteit.

 

Kenmerken

  • Reactief inktsysteem voor afdrukken met een resolutie van 2400 x 1200 dpi op A1+-afdrukmateriaal
  • Hoge productiviteit
  • Uitgebreide mediatoepassingen
  • Veelzijdig: vier invoertrajecten voor afdrukmateriaal
  • Zeer complete software plug-ins, inclusief PosterArtist
  • Desktopbediening
  • Krachtig snijmechanisme ge´ntegreerd


Superieure beeldkwaliteit

De iPF610 is uitgerust met het nieuwe, 5-kleuren reactieve inktsysteem met kleurstof en pigment dat uw bedrijf optimale resultaten oplevert. De nieuwe, 1-inch brede dubbele printkop biedt een afdrukresolutie van 2400 x 1200 dpi bij een druppelgrootte van 4 pl en in totaal maar liefst 15.360 spuitopeningen. Het reactieve inktsysteem zorgt ervoor dat binnen verschillende toepassingen kan worden afgedrukt met levensechte kleuren, goede beeldconsistentie en haarscherpe tekst met minder uitloop van inkt.

Ideaal voor CAD- en GIS-toepassingen of voor algemeen kantoorgebruik

Optimale afdrukkwaliteit maakt de iPF610 uitermate geschikt voor een hele reeks toepassingen:scherpere, dunnere lijnen en hoge zwartdichtheid voor het afdrukken van CAD-tekeningen;geweldige kleurenafdrukken met haarscherpe tekst voor algemeen kantoorgebruik;superieure symbolen en posters met levensechte kleuren en zeer consistente afbeeldingen.

Veelzijdige mediaverwerking

De printer kan overweg met een breed aanbod aan afdrukmateriaal. Normaal papier, CAD, kringlooppapier, glanzend papier, proefdrukpapier, synthetisch materiaal, posterpapier, grafisch papier en affichemateriaal, de iPF610 kan het allemaal moeiteloos aan.

Productiviteit en prestatie gaan prima samen

Aansluiten kan zowel via de allerlaatste generatie high-speed USB 2.0-interface als via Ethernet. In combinatie met de nieuwe printkop en het reactieve inktsysteem hebt u een uitstekend productieapparaat in handen die twee keer zoveel aankan in vergelijking met sommige concurrerende apparaten.
Bovendien is het dankzij het cassette-invoersysteem mogelijk nieuw afdrukmateriaal te plaatsen voordat het voorlaatste vel uit de printer komt, waardoor u het apparaat prima kunt gebruiken als krachtige kleurenprinter op kantoor.

Ook over het ge´ntegreerde snijmechanisme zult u niets te klagen hebben. U hebt er jarenlang plezier van zonder dat u aan vervanging hoeft te denken.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

Dankzij de eenvoudige installatie via een desktop is de iPF610 in een mum van tijd voor u aan het werk. U krijgt er een uitgebreide set plug-ins voor softwaretoepassingen bij en met het programma PosterArtist creŰert u posters waar niemand omheen kan. Ook zonder enige ervaring!

De iPF610 is verder voorzien van vier invoertrajecten voor afdrukmateriaal: een rolinvoer, een cassette en twee handmatige invoerladen. Bovendien zorgt automatische overschakeling op papierrollen voor extra bedieningsgemak. In tegenstelling tot sommige grote apparaten is deze printer bovendien compact en stil. Het zijn dan ook de afdrukken die de aandacht trekken en niet de decibellen.
 

Print Method Bubble Jet on-demand
Resolution 2400 x 1 200 dpi
Nozzles per Chip 2 560 per kleur
Droplet Size 4 pl per kleur
Print Head Configuration 6 kleuren, ge´ntegreerd type (6 chips per printkop x 1 printkop)
Colours MBK x 2, BK, C, M, Y
Ink Type Pigmentinkt
Ink Capacity Startverbruik: 90 ml, verkoopverbruik: 130 ml
Media Handling Losse vellen of papierrol
Media Types Rol: normaal papier, normaal papier (hoge kwaliteit), zwaar gecoat papier, mat Premium-papier, glanzend fotopapier, halfglanzend fotopapier, glanzend zwaar fotopapier, halfglanzend zwaar fotopapier, synthetisch papier, synthetisch papier met plakstrip, proefdrukpapier, krantenpapier voor drukproeven, CAD-overtrekpapier (ntb)
Losse vellen: normaal papier, normaal papier (hoge kwaliteit), gecoat papier, mat Premium-papier, papier voor hoge resolutie, mat fotopapier, fotopapier Plus, CAD-overtrekpapier, CAD-film (doorzichtig, mat) (ntb)
Media Sizes, cut sheet A4 - A2/B4 - B3
Media Sizes, roll A3 - A1/8 - 17 inch
Maximum Media Width 203,2-610 mm
Media Thickness 0,07-1,5 mm
Standard Interfaces USB 2,0 Hi-Speed, Ethernet
Drivers Windows 95/98/Me/NT4.0/2000/XP - VISTA met downloading, Mac OS 8.6/9/X
Bedieningspaneel Weergave: 16 kolommen x 2 rijen, LED x 5, toets x 11
Language Amerikaans-Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees, Koreaans
Power Supply AC 100 - 240 V (50/60 Hz)
Dimensions (WxDxH) 1507 x 752 x 1097 mm
Weight Ca. 51 kg
Electrical Safety UL, CE-markering, TUV, CB-certificering
Electromagnetic Interface FCC klasse B, IC klasse B, CE-markering, VCCI klasse B
Milieu Energy Star, Eco Mark, RoHS, DEEE
Opties Printerstandaard, rolhouderset, IEEE1394-kaart

Prijslijst geldig op .De prijzen zijn exclusief  BTW  en kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden. Prijzen geldig voor afhaling in onze kantoren. Illustraties zijn niet bindend. Onze algemeen voorwaarden zijn van toepassing en zijn beschikbaar op aanvraag. - Bedrijfinformatie