top_barre2.jpg (2291 octets)
 
News
Edito

 

softwareHardware CADschermenprinterscomputersplottersDigitizers AcecadscannersscannersCopy A3 MFPCopy A0A1 MFP.pngplansnijmachinesplanvouwmachinesSupplies voor Plotters en Printersgratis presentatieopleidingdocumentatie op aanvraagBestelbonAlgemene voorwaarden2de hand

 

 

  


 
image PROGRAF iPF825

44"


De iPF825 is perfect voor de meest veeleisende CAD- en GIS-werkzaamheden. Deze 44-inch grootformaatprinter biedt uitzonderlijke kwaliteit, veelzijdigheid en adembenemende snelheid.


Wat is nieuw ?
 • Hardschijf: 160 GB
 • Berekening software (cost management)
 • Virtual memory 32 GB
  (Pysical RAM size = 384 MB)
 • Improve Rasterizing speed / luck of image

 


Kenmerken

 • Dubbele rol voor maximale productiviteit
 • “Hot swap”-inkttanks – verwisselen tijdens het afdrukken
 • Supersnel : 1 A0 in 47 sec
 • Zuinig afdrukken
 • 5 reactieve kleureninkten
 • Scherpe, dunne lijnen voor nauwkeurige details
 • Ingebouwde HDD van 160 GB
 • HP-GL/2-, HP-RTL- en HDI-stuurprogramma


Meer informatie

Ga uit van een ongelooflijke productiviteit met de iPF 825. Deze 44-inch printer is ontworpen voor CAD- en GIS-toepassingen voor zowel copyshops als grote ondernemingen en levert exceptionele lijnenweergave, levendige kleuren, hoge beeldconsistentie en “hot swap” inkttanks met hoge capaciteit. Bovendien kunt u met de dubbele rol langer afdrukken op verschillende typen en maten papier.

Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid
Het reactieve 5-kleuren inktsysteem met kleurstof en pigment van Canon produceert levende kleuren en de scherpste, dunste lijnen, en nauwkeurigheid is gegarandeerd door een marge van +/- 0,1% en een minimumlijnbreedte van 0,02 mm. Afbeeldingen worden weergegeven bij 2400 x 1200 dpi voor maximale impact, dankzij de superfijne printkoppen met 15.360 spuitopeningen.

Hogere productiviteit, lagere kosten
Exceptionele beeldkwaliteit wordt gecombineerd met adembenemende productiviteit; concepten op A0-formaat worden in 47 seconden afgedrukt en op A1-formaat in slechts 24 seconden. Er worden “hot swap” inkttanks met hoge capaciteit (300 en 700 ml) gebruikt die u tijdens de productie kunt vervangen zonder de productiviteit te onderbreken. Het apparaat wordt daarnaast geleverd met een dubbele roleenheid, waarmee u met gemak grote opdrachten met verschillende typen en maten papier kunt afdrukken. Bovendien hebt de mogelijkheid om randloos af te drukken zodat u minder tijd kwijt bent aan de afwerking.

U kunt een zuinige afdrukmodus selecteren om de kosten te verlagen. Deze modus verbruikt minder inkt en is ideaal om concepten af te drukken.

Voor veeleisende CAD-workflows
De iPF825 is ontwikkeld om naadloos te integreren en perfect te werken met de meest veeleisende CAD-workflows. De bestandsformaten HP-GL/2 en HP-RTL worden volledig ondersteund. Daarnaast is een HDI-stuurprogramma voor Windows meegeleverd.

Eenvoudig te gebruiken met ingebouwde HDD van 160 GB
Dankzij de ingebouwde vaste schijf van 160 GB kunt u mailboxen maken als het apparaat door meerdere gebruikers wordt gedeeld, bijvoorbeeld in een drukke kantooromgeving. Het gebruiksgemak is nog groter dankzij een grote, grafische gebruikersinterface die de bediening vereenvoudigt.
 

 
 

 

Prijslijst geldig op .De prijzen zijn exclusief  BTW  en kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden. Prijzen geldig voor afhaling in onze kantoren. Illustraties zijn niet bindend. Onze algemeen voorwaarden zijn van toepassing en zijn beschikbaar op aanvraag. - Bedrijfinformatie