top_barre2.jpg (2291 octets)
 

News en Promo !

Edito


softwareDesignCADL_Scanpro.jpg (1458 octets)2D Symbolen3D SymbolenArchitektuurLandmeterElektriciteitSanitair4D PlanningContourCAMHardware CADSupplies voor Plotters en Printersgratis presentatieopleidingdocumentatie op aanvraagBestelbonAlgemene voorwaarden2de hand

mailto.gif (208 octets)
 

 

    


 
 
SCANPRO

SCANPRO BIEDT U DE MOGELIJKHEID EEN FIGUUR DIE REEDS OP PAPIER GETEKEND WERD, OP PC TE BENUTTEN ZONDER ZE TE MOETEN OVERTEKENEN.


 

Comeplan

 

(in het Engels)
Voor vectorisatie
Met technische dienst van Comeplan Zonder technische dienst van Comeplan
Scanpro (Win 95, 98, Me, NT, 2000, XP, VISTA, Windows 7 (32 en 64 bit)) Vectorisatie DXF, DWG (Autocad) en DC (DesignCAD) UK 325 Eur  

279,90 Eur
met Nl Handleiding
199 Eur

1
79,10 Eur

 

(promo prijslijst: pdf)

 

SCANNERISATIE, WAT IS DAT ?   

Scannerisatie laat toe op een micro-computer een tekening, een beeld, een figuur, op papier gedrukt, over te nemen zonder deze moeten overtekenen of digitaliseren.   

 

scanpro-box.jpg (3187 octets)

SCANPRO? WAT IS DAT ? 

JPG, BMP,
TIFF, PCX, PNG

Autocad-DWG
DesignCAD
DXF

Scanpro is een computerprogramma die beelden door een scanner verwerkt, kan lezen en deze in een leesbaar formaat kan omzetten voor CAD-systemen als DesignCAD, AUTOCAD,...

 

 

 

SCANPRO? WIE GEBRUIKT DAT ?   

Dank zij ScanPro, kunnen ingenieurs, architekten en tekenaars nu tekeningen op papier op hun microcomputer overbrengen en ze verder verwerken met hun CAD programma.

Secteur: Industrie en techniek, Architectuur, Landmeters,  Schematiek om plannen te vectoriseren;… maar ook Grafiek en zelfde …prive om logo's en foto's te vectorisen.

Voorbeelden
 

SCANPRO, HOE WERKT DAT ?   

Terwijl de gewoone scannerisatie systeem enkel beelden die uit punten bestaat kunnen verwerken, gaat ScanPro verder door een omzetting punt-vector, noodzakelijk is een door een scanner verwerkt beeld in een tekenprogramma te kunnen gebruiken.


Beschrijving van de  scherm
HOE GEBRUIKT MEN DAT ? 

Invoering in een CAD Programma
Om ScanPro te benutten, voolstaat het de figuur door een scanner te laten generen. Aldus wordt een punten-bestand van de figuur gecrëerd. Daarna wordt ScanPro ingezet die het punten-bestanden omvormt in een bestand die met de formaten van DesignCAD, en Autocad DXF overeenstemt.
WAT NOODZAAKT SCANPRO ?   
  1. Een PENTIUM micro-computer met 128 MB RAM met Win 9x en volg.
    (Voor A0 formaat, 512 MB Ram minimale vereist)

  2. Een Scanner die bestanden met de formaat JPG, PNG, TIFF, BMP, PCX gebruiken.

Comeplan biedt U aan A3 scanner vanaf 360 Eur btw excl en A0 scanners vanaf 5850 Eur btw excl. Meer inlichtingen op onze website.

SCANPRO, COMPATIBEL MET VERSCHILLENDE FORMATEN.

ScanPro verwerkt bestanden met formaat DesignCAD, DWG (AUTOCAD), DXF.

ScanPro leest gewoonlijk beelden die uit zwarte of donkere lijnen op witte of lichte achtergronde bestaan. Ome en grafiek bestaande uit witte lijnen op zwarte achtergrond over te nemen, kan het beeld worden omgedraaid.

ScanPro herherkent circles en bogen die aldus in de grafische bestande (CAD) worden bewaard.

ScanPro kan volgens drie resoluties werken opdat de verhouding tijd/kwaliteit optimaal wordt.

ScanPro kan eveneens volle opervlakte herkennen en hierval enkel de omtrek bewaren.

Gebruikt in combinatie met DesignCAD, kunnen de horizontale en vertikale lijnen van het beeld door ScanPro gescand automatisc rechtgetrokken worden.

 

SCANPRO; OPLEIDING.

Gegeven door Comeplan, de exclusieve invoerder, U mag een halve dag cursus van Scanpro volgen voor een perfect gebruik. Clic hier voor verdere inlichtingen.

SCANPRO: GRATIS VOORSTELLING

Gratis voorstellingen over Scanpro en DesignCAD zijn door Comeplan in haar kantoren georganiseerd. Clic hier voor verdere inlichtingen.G

SCANPRO: PRAKTISCH VOORBEELD VAN GEBRUIK - uit het verslag van Mr Vincent Devrée, Zaakvoerder van CAD Estime BVBA

De firma CADEstime heeft de papieren plannen, geleverd door de uitbatinggemeente, teruggeven op CAD-DAO software.

Deze plannen werden voor het Studiebureau Jacques Bero verwezenlijkt, dit in verband met de branddetectie van het Casino van Spa.

Voorstelling van het Project :

De Gemeente Spa heeft de vroegere kalkplannen in een zeer slechte staat geleverd om er alle vereiste elementen in te planten.

Ten einde kosten te besparen die de staat van het gebouw zouden vertegenwoordigen en om de inlichtingen te kunnen gebruiken hebben wij er voor gekozen de geleverde plannen te vectoriseren.

Het verwezenlijkte werk :

Om een exploiteerbaar plan te bekomen heeft het volstaan dat CADEstime de op A0 geleverde plannen scande. Vervolgens zijn wij overgegaan tot de vectorisatie met behulp van de ScanPro Software en hebben wij enkele elementen geretoucheerd met behulp van DesignCAD.

Met het gevectoriseerde plan hebben wij verschillende detectors en het noodzakelijke materiaal kunnen inplanten om de opdrachtgever tevreden te stellen en dit binnen een zeer korte termijn.

Referenties

 

 

 

Prijslijst geldig op .De prijzen zijn exclusief  BTW  en kunnen zonder aankondiging gewijzigd worden. Prijzen geldig voor afhaling in onze kantoren. Illustraties zijn niet bindend. Onze algemeen voorwaarden zijn van toepassing en zijn beschikbaar op aanvraag. - Bedrijfinformatie